Faguddannede kokke søges til fastansættelse på fuldtid

Nu har du muligheden for at få det bedste af begge verdener. Afvekslende arbejde men samtidig fastansættelse i en fuldtidsstilling.

Vikarbasen søger netop nu professionelle faguddannede kokke, der vil blive en fast del af vores team og indgå som en del af et nyt koncept i samarbejde med en af landets absolut førende kæder.

Du vil komme rundt til mange forskellige typer køkkener men med et ensartet og højkvalitets koncept hvor du du får gode muligheder for at lære nyt og prøve ting af og være med til at skabe en god arbejdsdag for vores kunders mange medarbejdere.

Mange af opgaverne vil være om hverdagen i dagtimerne, så der vil være gode muligheder med at kombinere dit arbejde med et aktivt familieliv.

Personerne vi søger er vant til at arbejde i et team men samtidig kan du arbejde selvstændig. Du har erfaring fra kantine, storkøkken eller restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk, men kan også tilpasse dig forskellige situationer og holde hovedet koldt i en presset situation. Du holder dig opdateret fagligt og er inde i branchens love og regler.

Vi tilbyder dig gode rammer og arbejdsforhold, en god løn og vi sætter en ære i at vores medarbejdere føler sig godt behandlet. Således arbejder 60 % af vores vikarer stadigvæk for os efter 4 år. Du vil også have vores støtte når du er ude hos vores kunder, da det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde mellem os, vores medarbejdere og vores kunder.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om en fremtid med os, så tag det næste trin i din karriere med det samme ved at udfylde skemaet nedenfor.