Cookiespolitik

Cookiepolitik

Denne cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelsen som har til formål er at beskytte slutbrugere mod uretmæssig lagring af oplysninger eller opnåelse af adgang til oplysninger, der allerede er lagret, i slutbrugerens terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer.

Når vi omtaler VikarBasens hjemmeside drejer det sig om VikarBasen.dk og alle subdomæner som f.eks. www.VikarBasen.dk

Dataansvarlig er:
VikarBasen A/S
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Denmark

CVR nr.:                                            2736 8182
Telefon nr.:                                     4453 0055

Herefter omtalt som VikarBasen eller VikarBasen A/S

Gennemlæs nedenstående omhyggeligt. VikarBasen A/S forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere denne politik regelmæssigt, men du kan altid se den nyeste version under Cookiepolitik

Hvis du beslutter at benytte VikarBasens hjemmeside accepterer du samtidig betingelserne i denne cookiepolitik.

Automatisk lagring

Hver gang du anmoder om en fil fra hjemmesiden, bliver en række data gemt som standard.

Datasættet består af:

Den side der blev anmodet om
Navnet på filen
Dato og tidspunkt for anmodningen
Opbevaringsperioden
Mængden af data der overføres
Adgangsstatus (fil overført, fil ikke fundet etc.)
Beskrivelse af browser type og version
Det installerede operativsystem
Skærmopløsningen og farvedybde

Yderligere persondata gemmes kun, hvis du frivilligt giver dem f.eks. under registreringen eller ved udfyldelse af kontraktformularen. Du kan læse mere om dette under “kontaktformular”.

Cookies

På nogle områder af vores hjemmeside, forbeholder VikarBasen sig retten til at benytte cookies for at gøre din oplevelse mere behagelig, effektiv og sikker. Cookies er små stykker information, der gemmes på din computer, og som din browser husker. Cookies skader ikke din computer, og indeholder ikke virus. De fleste cookies, som VikarBasen benytter, er såkaldte “session cookies”. De slettes automatisk fra din harddisk efter dit besøg (“session”). Andre cookies bliver på din computer, og gør os i stand til at genkende din computer under dit næste besøg, så du f.eks. ikke skal udfylde dine informationer igen.

Vi benytter informationen i disse cookies til at gøre oplevelsen af hjemmesiden bedre, og til at tilpasse siden dine behov. Vi anbefaler, at du ikke slår cookies fra, da dette vil forhindre dig i at bevæge dig frit fra side til side samt drage fordel af alle de funktioner, der er på VikarBasens hjemmeside.

Frivillige detaljer

Du kan benytte VikarBasen.dk uden at give personlige oplysninger men vær opmærksom på at hvis du er logget på andre hjemmesider samtidig med dit besøg på VikarBasen.dk kan disse sites opfange oplysninger relateret dit besøg på VikarBasen.dk. Dette er desværre uden for vores kontrol men vi anbefaler at du ser vores afsnit om sociale medier længere nede.

Ønsker du at bruge vores kontaktformular bør du læse vores særskilte afsnit om kontaktformularen.

Brug af Google Universal Analytics

VikarBasen.dk benytter Google Universal Analytics (“Google Analytics“), der er en webanalysetjeneste, som udbydes af Google, Inc. (“Google“). Google Analytics bruger cookies, der hjælper os med at analysere, hvordan brugerne anvender vores website, herunder antallet af besøgende på vores website, hvilke websites de besøgende kommer fra, og de sider de anvender. Oplysningerne bruger vi til at forbedre vores websites funktioner og tjenester. Som udgangspunkt overføres alle oplysninger, der genereres af cookien om brugen af vores website, til Google og lagres på servere i USA.

Som den virksomhed, vi har betroet databehandlingsopgaverne, bruger Google disse oplysninger til at hjælpe os med at evaluere brugen af vores website, udarbejde rapporter om websiteaktiviteterne og levere andre statistik- og analysetjenester relateret til brugen af vores website. IP-adressen, som din browser overfører inden for Google Analytics’ rammer, vil ikke blive sammenholdt med andre oplysninger, som Google er i besiddelse af.

Du kan forhindre indsamling af de oplysninger, som cookien genererer om din brug af VikarBasens website (herunder din IP-adresse), og framelde dig sporing via Google Analytics på alle websites ved at downloade og installere et browser-plugin, der er tilgængeligt her

Som et alternativ til installation af dette browser-plugin, eller hvis du bruger vores website med browsere på mobile enheder, kan du også framelde sporing via Google Analytics, hvis du klikker på følgende frameldingslink: Framelding af sporing via Google Analytics.

I så fald placeres en frameldingscookie i din browser, som forhindrer yderligere sporing via Google Analytics af din brug af VikarBasen.dk. Husk, at du skal framelde dig igen, hvis du sletter alle cookies, der er lagret på din enhed.

Du skal også framelde dig for hver enhed, du anvender til at bruge vores website.

Klik her for at få en oversigt over Googles politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Brug af Google Analytics’ reklamefunktioner

Afhængigt af de sider, du besøger på vores website, bruger vi muligvis også bestemte Google Analytics-funktioner til reklamevisning, f.eks. funktioner til rapportering af demografiske oplysninger og interesseområder samt remarketingfunktioner.

Til aktivering af disse funktioner placerer Google en DoubleClick-cookie fra tredjemand på din enhed (når du besøger bestemte sider på vores website eller websites fra andre udgivere med indbyggede reklamefunktioner, der er baseret på DoubleClick-cookien).

DoubleClick-cookien lagrer oplysninger om din brug af vores website (og andre websites, der besøges i Googles reklamenetværk), herunder de besøgte sider, reklamevisninger, sidevisninger, brugerens interaktionsoplysninger, browseroplysninger, IP-adresse, cookie-ID og din søgehistorik. Google forbinder ikke dit navn eller andre oplysninger, der kan identificere din person, med din DoubleClick-cookie uden dit forudgående samtykke.

Vi bruger Google Analytics til at analysere de oplysninger, der er er gemt i DoubleClick-cookien for at udarbejde statistikrapporter om vores brugeres demografi (alder, køn) og interesser. Disse rapporter hjælper os med bedre at forstå vores brugere og forbedre vores website og tjenester.

Derudover bruger vi Google Analytics’ remarketing-funktioner til reklamekampagner (herunder Google AdWords), der er målrettet brugerne af vores website. Ud fra deres tidligere besøg på vores website (og de områder, de har udvist interesse for under disse sessioner), får disse brugere leveret relevante, målrettede reklamer, når de browser på andre sider på internettet inden for Googles visningsnetværk. Vi bruger muligvis også Google Analytics’ reklamefunktioner til at hjælpe os måle reklamekampagnernes effektivitet.

Bemærk iøvrigt, at DoubleClick-cookien også gør det muligt for Google og andre tredjemandspartnere at levere målrettede reklamere (med udgangspunkt i dine tidligere besøg på vores website og/eller andre sites på internettet). Disse reklamer kan blive vist på websites tilhørende Google og/eller andre udgivere, der deltager i Googles reklamenetværk.

Du kan administrere dine præferencer og framelde dig Googles interessebaserede reklamer i dine reklameindstillinger til Google. I så fald overskrives DoubleClick-cookiens unikke cookie-ID og kan ikke forbindes med en bestemt browser. Bemærk, at en ny DoubleClick-cookie kan blive placeret på enheden, hvis du sletter alle cookies på enheden, og at det kan være nødvendigt at angive indstillingerne for framelding igen.

Hvis du gerne vil deaktivere DoubleClick-cookien permanent, skal du downloade og installere det browser-plugin, der er tilgængeligt her.

Du kan også framelde dig tredjemandspartneres brug af cookies til onlinereklamer på den amerikanske side aboutads.info.choices eller den europæiske side Your Online Choices (Dine onlinevalg).

Klik her for at få en oversigt over Googles politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Andre tredjemands-cookies

Visse typer indhold eller programmer, herunder reklamer, på websitet leveres muligvis af uafhængig tredjemand. En sådan tredjemand kan placere cookies på din enhed til hans eget formål. Vi har ikke kontrol over sådanne sporingsteknologier fra tredjemand, eller hvordan de anvendes.

Du kan forhindre placering af og sporing via denne type tredjemands-cookies ved at anvende eller ændre de relevante browserindstillinger. Se browserens anvisninger for at få yderligere oplysninger.

ShareThis-plugin til sociale medier

Dette website bruger et plugin til sociale medier fra tjenesten ShareThis (“ShareThis-plugin“), der udbydes af ShareThis Inc., 4005 Miranda Avenue, Suite 100, Palo Alto, CA 94394, USA (“ShareThis“). Med ShareThis-tjenesten kan brugerne lettere dele indhold på vores website via sociale medier, f.eks. facebook.com, twitter.com, LinkedIn.com og pinterest.com (“sociale medier“).

Hvis du åbner en webside via vores website, der indeholder dette ShareThis-plugin, kan din browser oprette direkte forbindelse til ShareThis-serverne og downloade dette ShareThis-plugin og dets indhold til din browser for at integrere det i den webside, du besøger. Dette ShareThis-plugin placerer cookies på din enhed, og ShareThis registrerer, hvilke oplysninger du har haft adgang til på den pågældende webside via vores website. Der kan indsamles yderligere oplysninger, når du vælger at interagere med dette ShareThis-plugin, f.eks. ved at klikke på ShareThis-ikonet og/eller dele indhold via ikonerne for deling. De oplysninger, ShareThis indsamler, kan omfatte brugeroplysninger, herunder din IP-adresse og geografiske placering, samt tekniske oplysninger, f.eks. den anvendte type browser eller styresystem.

I henhold til ShareThis’ politik om beskyttelse af personlige oplysninger bruges dine oplysninger til indsamling af ikke-personlige, demografiske og adfærdsrelaterede oplysninger (til gruppering af brugere, der deler en fælles interesse, i brugersegmenter), til andre relaterede formål (f.eks. til bedre at forstå de interesser eller aktiviteter, som brugerne af ShareThis-tjenesterne har) og til statistisk analyse af sitets brug. ShareThis gemmer eller anvender ingen oplysninger, der kan identificere dig som person, medmindre du har givet ShareThis dit samtykke hertil.

Din browser kan også oprette direkte forbindelse til serverne for de sociale medier, der er implementeret i dette ShareThis-plugin, når du åbner en webside fra vores website, der indeholder dette ShareThis-plugin. Disse sociale medier kan placere cookies på din enhed til deres egne formål og kan lagre personlige oplysninger i dem.

Medela har ingen kontrol over ShareThis’ eller de pågældende sociale mediers indsamling, lagring eller brug af sådanne oplysninger og har ikke adgang til de indsamlede oplysninger. Du bør læse ShareThis’ og de pågældende sociale mediers politik om beskyttelse af personlige oplysninger omhyggeligt, før du bruger deres funktioner. ShareThis’ politik om beskyttelse af personlige oplysninger kan ses her.

Du kan forhindre ShareThis’ indsamling af dine brugeroplysninger og tekniske oplysninger ved at klikke på linket “Do not track” (Brug ikke sporing) nederst i ShareThis’ pop up-vindue, som vises, når du klikker på ShareThis-ikonet på vores website. Derved kommer du til ShareThis’ politik om beskyttelse af personlige oplysninger, hvor du kan foretage framelding ved at klikke på knappen øverst “Click Here to Opt Out” (Klik her for framelding). Du kan også gå direkte til frameldingsknappen her.

Vi anvender ikke cookies til:

  • At indsamle personligt identificerbare oplysninger.
  • At indsamle personfølsomme data.
  • At videregive personligtidentificerbar data til tredjepart.

Men er du samtidig med dit besøg hos os, logget ind på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook eller Google at sammenstille disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af tredjeparts komponenten.

Herunder kan du læse privatlivspolitikken for de største aktører:

Digital kommunikation via kontaktformularer på VikarBasen.dk

Du bør aldrig sende personlige og fortrolige oplysninger eller personfølsomme oplysninger som for eksempel CPR nummer via vores kontaktformularer på hjemmesiden.

Kontaktformular, herunder pop-up formularer på VikarBasen.dk

Ved anvendelse af kontaktformularer på vores hjemmeside behandler vi dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med databeskyttelsesloven og EU’s persondataforordning.

Afgivelse af navn, e-mailadresse og telefonnummer

Ved at indtaste navn, din e-mailadresse og telefonnummer i kontaktformularer på hjemmesiden giver du samtidig samtykke til følgende specifikke formål:

VikarBasen A/S må registrere dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer fremadrettet vedrørende kontakt med henblik på tilknytning til eller ansættelse hos VikarBasen eller markedsføring af vores produkter overfor dig. Vi videregiver eller sælger ikke dine personoplysninger til 3. part. Du kan til enhver tid give besked, hvis du ikke ønsker at have dine personoplysninger indtastet via vikar@vikarbasen.dk, eller såfremt oplysningerne skal ændres, fordi du fx har fået en ny e-mailadresse.